Vladimir Kličko i Derek Čisora potukli se u noćnom klubu na Ibici

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Kličko i Derek Čisora potukli se u noćnom klubu na Ibici

Tuča je bila žestoka, ali nije dugo trajala, jer su brojni pripadnici obezbeđenja noćnog kluba uspeli da razdvoje razjarene boksere, prenose strani mediji.
Netrpeljivost dvojice boksera datira iz februara 2012. goidne, kada je Čisora,  na zvaničnom merenju u Minhenu uoči meča za titulu ošamario Vitalija, Vladimirovog brata, da bi u ringu, posle intoniranja himni pre meča pljunuo Vladimira.
Ko je izvukao deblji kraj u kafanskoj tuči nije poznato, a da je do tuče došlo potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Čisorin trener Don Čarls, koji je istakao da je "potpuno neverovatno da su dvojica boksera od svih mesta na svetu izabrali da u ponedeljak uveče u isto vreme dođu u isti klub na Ibici".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.