Vladan Milojević došao - ON odlazi! Fudbaler ne želi više da bude u Zvezdi, hoće samo u jedan klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 11:28

Vladan Milojević došao - ON odlazi! Fudbaler ne želi više da bude u Zvezdi, hoće samo u jedan klub

Uhvatila ga nostalgija za Malom Azijom.

U Crvenoj zvezdi je bilo dosta promašenih investicija poslednjih godina, teško ih je nabrojati na prste obe ruke, pa možda i na obe ruke puta tri, ali gotovo svi će se složiti da je Šerif Endiaje ipak jedan od većih promašaja. Senegalac je doveden kao veliko pojačanje, ali je zasad uspeo samo da razočara i niko nije zadovoljan njegovim učinkom.

Zbog svega toga, čini se da je kraj saradnje blizu, na obostrano zadovoljstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pouzdani turski novinar Jabiz Sabunčoglu predočio je da Šerif želi da se vrati u Adanu, klub iz kog je letos Endiaje prešao u Ljutice Bogdana.

Isti izvor navodi da su rukovodioci dva kluba već počeli pregovore koji za cilj imaju Endijajeov povratak u Tursku.

Podsetimo, u Crvenoj zvezdi je odnedavno šef stručnog štaba ponovo Vladan Milojević i ukoliko je bivši trener Barak Bahar imao strpljenja za Šerifa, napadač verovatno pretpostavlja da to neće biti slučaj sa novim.

Na 13 ligaških mečeva postigao je jedan gol, u Ligi šampiona se isto toliko puta upisao u strelce. Jednostavno - nedovoljno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.