Vladan Babić proglašen za najboljeg srpskog boksera na Beogradskom pobedniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:26

Vladan Babić proglašen za najboljeg srpskog boksera na "Beogradskom pobedniku"

ZAvršeno je 61. izdanje međunarodnog boks turnira.
Kapiten reprezentacije Srbije Vladan Babić proglašen je za najboljeg srpskog boksera na 61. međunarodnom turniru "Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić. "Beogradski pobednik" je održan pod pokroviteljstvom Grada Beograda, podržan je od strane generalnog sponzora MTS-a i u organizaciji Bokserskog saveza Srbije.
 - U hali 'Aleksandar Nikolić' završeno je 61. izdanje međunarodnog boks turnira duge i bogate tradicije 'Beogradski pobednik - memorijal Branko Pešić'. Turnir koji je već dugi niz godina svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji ove godine ugostio je 93 boksera i 35 bokserki iz 16 zemalja sveta, od Bolivije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.