Vlada nagradila Čavića i Jevtićevu

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada nagradila Čavića i Jevtićevu



Vlada Srbije donela je rešenja o dodeli novčanih nagrada plivaču Miloradu Čaviću i atletičarki Oliveri Jevtić za uspehe koje su ostvarili u decembru 2006. godine, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku. Čavić će za osvajanje srebrne medalje u disciplini 50 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Helsinkiju biti nagrađen sa 22.500 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Jevtićeva će za osvajanje bronzane medalje na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvu u krosu u italijanskom mestu San Đorđo Sulenjano biti nagrađena sa 15.000 evra, takođe u dinarskoj protivvrednosti.

Rešenja je potpisao potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.