Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 13:35

Vlada Vukoičić se vraća u Ćingdao

Trofejni trener ponovo u Kini

Samo na kratko je korona pokvarila posao Vladi Vukoičiću u Kini, rešio je da se vrati, da nastavi ono što je započeo.

Trofejni srpski trener vraća se na Daleki istok i ponovo će sesti na klupu Ćingdaa, sa kojim će se boriti za trofeje u prvenstvu Kine. On je sedeo na klupi tog kluba u sezoni 2019/20, ali kada je izbila pandemija korona virusa, kada je sve stalo u svetu sporta, vratio se u Srbiju.

Vukoičić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je trenersku karijeru počeo 2005. godine u FMP Železniku, sa kojim je naredne sezone osvojio Jadransku ligu. Nakon toga je sa „limenkama“ uzeo i Kup Koraća (2007), što je uspeo i sa Crvenom zvezdom 2013. godine. Kao šef struke Bosne bio je pobednik Kupa BiH 2009.

Jedan od najvećih uspeha u karijeri beogradskog stručnjaka je zlatna medalja sa reprezentacijom Srbije do 20 godina na Evropskom prvenstvu 2007. u Italiji i Sloveniji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.