Vlada Ivić od Krasnodara napravio mašinu – nepobediv 10 kola, samo tri primljena gola

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 11:01

Vlada Ivić od Krasnodara napravio mašinu – nepobediv 10 kola, samo tri primljena gola

Fudbaleri Krasnodara drže čelo tabele tamošnjeg šampionata, jedini su neporaženi od starta sezone uz neverovatan defanzivni učinak.

Ekipa Vlade Ivića je u ovom kolu savladala Rubin u gostima rezultatom 2:0 i učvrstila se na liderskoj poziciji ispred velikana Lokomotive, Zenita, Spartaka, CSKA...

Strelci za Krasnodar u Kazanju (za koji igraju Vujačić, Čumić i Ranđelović) bili su Kordoba i Olusegun, odbrana je ponovo funkcionisala kao sat, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sledeći podatak možda i najbolje govori o tome kako igra Ivićev tim:

Ovo je bio već sedmi meč ekipe da nije primila gol ove sezone što je izdvaja od svih ostalih ne samo u Rusiji koja se, zbog rata, pomalo našla van fokusa fudbalske javnosti.

Ali, u Rusiji se i dalje igra na visokom nivou.

Ivić je, podsetimo, od januara ove godine na klupi Krasnodara koji se sada polako izdvojio kao najjači kandidat za titulu šampiona - koja se nikad nije slavila u ovom klubu.

Sa Ivićem i ovakvim partijama možda bi baš aktuelna sezona mogla biti istorijska po tom pitanju.

Za Krasnodar inače igra i doskorašnji fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac.

Ivićev tim posle deset kola vodi na tabeli sa 24 boda, prvi pratilac su Krila Sovjetov sa 18 i utakmicom manje, a isti broj bodova ima moskovska Lokomotiva.

Vladimir Ivić je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, tamo je, proed seniora, prethodno vodio i mlađe kategorije, potom je u dva navrata bio u Makabiju iz Tel-Aviva, a jednu sezonu proveo je u Votfordu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.