Vlada Ivić doveo bivšeg omladinca Partizana!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Ivić doveo bivšeg omladinca Partizana!

Predrag Rajković dobija društvo.

Kako je Makabi iz Tel Aviva objavio na svom zvaničnom sajtu, Uroš Nikolić je novo pojačanje ovog tima.

Radi se o nekadašnjem omladincu Partizana koji je svoju karijeru gradio u Videotonu, Jagodini i Dinamu iz Minska gde je igrao poslednje dve godine.

Ovaj ofanzivni vezista je odigrao sjajno prethodnih godinu dana, imao je 8 asistencija na svom kontu, kao i 4 gola u beloruskom šampionatu.

Uroš uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puni 25 godina, a u Makabiju su presrećni što su doveli srpskog fudbalera.

"Uroš je nastavio da se razvija u Dinamu iz Minska, nadamo se da će i u Makabiju. Pridružio nam se u najboljim godinama. Dobrodošao, Uroše!", istakao je generalni direktor Makabija Ben Mensford.

U Makabiju će Nikolić imati društvo iz Srbije, Predrag Rajković je jedan od igrača koji su već starosedeoci u tom klubu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizane, traži na drugom mestu, on je otišao u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018

Pominjao se kao pojačanje Partizana, evo gde je završio...Patrik Jang je bio potencijalno pojačanje Partizana, ali se transfer u Beograd nije desio...Umesto u Partizan, snažni centar je potpisao za Sidigas Avelino, igraće u Italiji do kraja ove sezone...Jang je imao velikih problema sa povredama,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.