Vize poklonio pobedu Herti

Izvor: B92, 11.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vize poklonio pobedu Herti



Lider Bundeslige Bajern ponovo je imao mnogo sreće - u 25. kolu Bavarci su igrali bez golova u Volfzburgu, ali su njihovi prvi pratioci, fudbaleri Verdera, u Bremenu doživeli ubedljiv poraz od Herte - 0:3.

Ubedljiv kao klub iz Berlina bio je i Majnc, koji je na svom terenu savladao Borusiju Menhengladbah, a najviše golova viđeno je u Kelnu, gde je Nirnberg slavio 4:3, uz tri pogotka Roberta Viteka.

U preostale dve utakmice golova nije bilo, Štutgart je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Borusijom iz Dortmunda, a MSV Duizburg sa Hanoverom 96.

U nedelju Hamburger dočekuje ekipu Kajzerslauterna, a u slučaju pobede smanjiće prednost Bavaraca na šest bodova, devet kola pre kraja.

Golman Verdera Tim Vize, čija je spektakularna partija u Torinu završena ključnom greškom, ponovo je ispustio već uhvačenu loptu. Na taj način do nje je stigao Boateng, koji je doneo vođstvo Herti. U finišu mrežu domaćih pogodili su Marselinjo i Bašturk, a Herta je stigla do prve pobede posle 13 mečeva.

U duelu dva kluba koja se bore za opstanak Ninberg je već posle 17 minuta imao tri gola prednosti, a sve pogotke postigao je Vitek (dva sa penala). Keln je prošle nedelje prekinuo u Berlinu niz poraza, ali ovog puta nije stigao ni do izjednačenja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.