Izvor: Blic, 07.Okt.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visente Sorijano: Mijatović je lažov

Predsednik Valensije Visente Sorijano javno je napao upravu madridskog Reala odbacivši tvrdnje da je njegov klub bio u pregovorima sa šampionom Španije tokom leta o mogićim transferima David Vilje i njegovog imenjaka Silve.



U intervjuu za Radio Marku, Sorijano je bio veoma ljut na sportskog direktora Reala i bivšu zvezdu Valensije Predraga Mijatovića.

"Bio sam veoma jasan da Vilja i Silva neće napustiti Valensiju, Mijatović laže. Izjavio je uvredljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komentare na račun kluba, pokazao je nepoštovanje, a ne bi trebalo tako da se ponaša jer je njemu prva stanica u Španiji bila Valensija", grmeo je Sorijano.

Napadač "slepih miševa" David Vilja trenutno je u top formi i postigao je 6 golova u isto toliko utakmica, dok je njegov sunarodnik David Silva daleko lošije sreće posle operacije problematičnog zgloba u semptembru.

Potpuni oporavak ofanzivnog veziste očekuje se u novembru, kao i povratak u letošnju formu zbog koje je bio jedan od ključnih igrača u pohodu Španije ka evropskom tronu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.