Više od 80.000 zahteva za majstoricu u Pireju

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 11:12

Više od 80.000 zahteva za majstoricu u Pireju

Pravi spektakl nas očekuje u petoj utakmici u seriji između Olimpijakosa i Fenerbahčea, gde su karte za utakmicu rasprodate za svega nekoliko minuta.

To znači da će košarkaši Olimpijakosa iza sebe imati veliku podršku svojih navijača, koji bi mogli da budu značajan faktor u odlučujućoj utakmici za plasman na fajnal-for.

Samo za nekoliko minuta rasprodate su sve karte za peti meč koji su u utorak igra u dvorani "Mira i prijateljstva".

Kako kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podaci iz kluba u sistemu za prodaju karata je registrovano 80.000 zahteva, a u slobodnoj prodaji se našlo svega 4.000 karata, jer ostatak pripada vlasnicima sezonskih karata.

Košarkaški klub Olimpijakos se putem Tvitera zahvalio svojim navijačima.

"Nemamo reči da vam se zahvalimo na vašoj kontinuiranoj podršci. Hajde da se SVI zajedno borimo za uzastopne kvalifikacije na Fajnal-for Evrolige" ​​objavio je Olimpijakos na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.