Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 21:03

Virtus hoće da kupuje u Beogradu, meta Kori Volden

Amerikanac ima ugovor sa Partizanom

Kao da ne mogu da pobegnu jedan od drugog Partizan i Virtus u poslednjih godinu dana.

Vezuje ih Aleksandar Đorđević, kao legenda oba kluba, pa su bili veliki rivala u grupi Evrokupa, potom su bili ili su i dalje kandidati za mesto u Evroligi, ako se ukaže neko prazno mesto, a sada bi mogli i da obave trgovinu.

Kako piše italijanski Superbasket, Virtus je zainteresovan da dovede pleja Partizana Korija Voldena. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Amerikanac je posebno zapao za oko Aleksandru Đorđeviću fantastičnom partijom u duelu dva tima u Bolonji, kada je sa 29 poena i 33 indeksna poena praktično vukao crno-bele do velikog trijumfa u Italiji.

Ostaje Virtus ovog leta bez Frenka Gejnsa i traži mu zamenu, a prvi pik je Kori Volden. Italijani, kako piše portal, „snažno napadaju“ košarkaša Partizana i ubeđuju ga da pređe u njihove redove, ali da bi se to dogodilo, zeleno svetlo mora da da i srpski klub, jer Amerikanac ima ugovor na još godinu dana. Pa, samim tim može da ode samo uz propisano obeštećenje.

Imao je Volden vrlo dobru sezonu u dresu Partizana, prosečno je beležio 9,8 poena i 2,8 asistencija u Evrokupu, a kako je takmičarska godina odmicala bio je sve bolji.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.