Viola u Francuskoj pronašla pojačanje za izlazak iz krize?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Viola" u Francuskoj pronašla pojačanje za izlazak iz krize?

Bivši igrač Lacija i Intera bi mogao da se vrati na Apenine.

Kako prenose italijanski mediji, Fiorentina je zainteresovana za ofanzivca Monaka Baldea Keitu.

Senegalac je svojevremenio bio član Barselonine "La Masije", u Laciju je počeo profesionalnu karijeru i stekao afirmaciju, da bi se 2017. godine preselio u redove "Kneževa" za 30 miliona evra.

Ubrzo se vratio u Italiju i zaigrao za Inter kao pozajmljeni igrač Monaka, upisao je minule sezone 29 nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za "Neroazure", postigao je i pet pogodaka, da bi ekipa iz Milana na kraju odustala od mogućnosti da otkupi njegov ugovor za 30 miliona evra, pa se Keita vratio na "Luj drugi".

Ove sezone je poprilično standardan, ima 12 upisanih nastupa uz dva postignuta pogotka, ali je konkurencija u napadu Monaka velika, pa bi uprava mogla da ga pusti da ide za zadovoljavajuću cifru.

"Viola" se muči ove sezone i pored solidnih ulaganja, čini se da im ponajviše fali kvaliteta u ofanzivi, posebno od kako su nastali problemi sa Kjezom, koji će uskoro najverovatnije promeniti sredinu.

Keita bi mogao da zaleči rane, videćemo da li će uspeti da se dogovore sa "Kneževima".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.