Viola ostaje bez štoperskog tandema?

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 16:57

"Viola" ostaje bez štoperskog tandema?

I Napoli bi da pazari u Firenci.

Pisali smo, Atletiko Madrid je ozbiljno zainteresovan za Nikolu Milenkovića, više OVDE.

Kako stoje stvari, Fiorentina bi mogla da ostane i bez drugog štopera iz startne postave, kapitena Hermana Pecelje.

Argentinski reprezentativac je u klub stigao 2017. godine iz Real Betisa, najpre na jednogodišnju pozajmicu, ali je zadovoljio pa je otkupljen za 11 miliona evra.

Parafirao je leta 2018. godine petogodišnji ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a kapitensku traku dobio je još prošle sezone.

Klub koji je na leto spreman da ga preseli u svoje redove je Napoli, koji ga prema pisanju italijanskih medija prati već neko vreme.

"Kalčomerkato" prenosi da su pregovori sa njegovim agentom već u toku i da je velika šansa da se Argentinac preseli na "San Paolo".

Podsetimo i da je Pecelja jedan od igrača koji je bio pozitivan na test za koronavirus, ali se na svu sreću Argentinac uspešno oporavlja, bez većih komplikacija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.