Viola dovodi duo iz Atalante?

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Viola' dovodi duo iz Atalante?

Italijasnki mediji prenose da trener Fiorentine Paulo Souza želi svoj tabor da pojača dovođenjem dovjca iz redova Atalante.

Prema saznanjima do kojih je došao sajt 'FirenzeViola.it', 'Ljubičasti' će ove zime pokušati da dovedu Argentinca Alehandra Gomeza i Holanđanina Martena De Rona.

Paulo Souza veruje da bi ova dva vezna fudbalera Atalante bila značajno pojačanje za njegovu ekipu u borbi na dva fronta do kraja sezone - u Seriji A i Ligi Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U Fiorentini su optimistični po ovom pitanju jer 'Orobići' nisu ugroženi i njihov opstanak nebi trebalo da se dovodi u pitanje na osnovu dosadašnjeg toka sezone.

Pomenuti izvor navodi da je Paulo Souza spreman da se odrekne brazilskog defanzivca Žilberta i hrvatskog napadača Anta Rebića i da ih pošalje u Bergamo kako bi lakše doveo dvojicu pomenutih igrača Atalanteu svoj tabor.

Inače, 'Papu' Gomez je krilo, veoma je opasan u ofanzivi i najbolji je strelac Atalante u ovoj sezoni, dok je De Ron centralni vezni igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.