Vinisijus je bolji od Mbapea

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 23:27

"Vinisijus je bolji od Mbapea"

Nekadašnji fudbaler Reala Guti izjavio je da klubu nije potreban Kilijan Mbape, pošto u svojim redovima ima Vinisijusa Žuniora, prenose španski mediji.

Mbape je trenutno član Pari Sen Žermena, a ima ugovor sa francuskim klubom do juna 2025. godine.

Napadač "svetaca" je navodno prošle godine pregovarao sa Realom, ali je odlučio da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom. Pojedini mediji su prethodnih dana objavili da bi Mbape na kraju ove ili u junu naredne godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogao da pojača Real.

"Ne znam zašto Real želi Mbapea kada ima Vinisijusa. Mbape je sjajan fudbaler, ali Vinisijus je bolji. Ima veću brzinu, više tehnike, daje više golova, ima više asistencija. Brazilac je odlučniji i dosledniji, a njegova trenutna forma je neverovatna. Ima i strah, koji ostavlja među protivničkim igračima. I ako bude imao više doslednosti u svom završnom dodavanju postaće fudbalski Bog", istakao je Guti, koji je za Real igrao od 1986. do 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.