Vinisijus Žunior ne igra protiv Sevilje

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 22:48

Vinisijus Žunior ne igra protiv Sevilje

Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior zbog povrede kolena neće igrati predstojeći meč protiv Sevilje, saopštio je taj klub.

"Vinisijus neće putovati sa nama jer neće igrati, pošto mu koleno i dalje predstavlja problem. Nadam se da će moći da igra u poslednjem kolu (Atletik Bilbao)", rekao je trener Reala Karlo Ančeloti.

Brazilski napadač, koji je za vikend bio meta rasističkih uvreda na gostovanju u Valensiji, propustio je zbog povrede kolena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i prošli meč protiv Rajo Valjekana.

Zbog povreda Real u Sevilji neće računati ni na Karima Benzemu i Marka Asensija.

Dva kola pre kraja prvenstva Real Madrid zauzima drugo mesto sa bodom prednosti u odnosu na trećeplasirani Atletiko Madrid. Titulu je ranije osvojila ekipa Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.