Vimbldon: Soderling u drugom kolu

Izvor: S media, 22.Jun.2009, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Soderling u drugom kolu

Švedski teniser Robin Soderling pobedio je 89. igrača sveta Žila Milera iz Luksemburga sa 3:1 (6:7, 7:5, 6:1, 6:2) i plasirao se u drugo kolo Vimbldona.

Soderling, 13. nosilac na trećem grend slem turniru sezone, u narednom kolu igraće sa 111. teniserom sveta, Špancem Marselom Granoljersom, koji je eliminisao Nemca Andreasa Beka.

Šveđanin već osam godina igra tenis kao profesionalac, ali je tek pre manje od mesec dana skrenuo pažnju na sebe, pošto je na Rolan Garosu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pobedio četvorostrukog šampiona Rafaela Nadala i potom stigao do finala, gde je u tri seta izgubio od Rodžera Federera.

Soderling bi prvu priliku da se revanšira Federeru, drugom teniseru sveta, mogao da ima već u četvrtom kolu Vimbldona....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.