Vimbldon - Novakov meč bio nakratko prekinut, pozlilo navijaču

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon - Novakov meč bio nakratko prekinut, pozlilo navijaču

Meč srpskog tenisera Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona na kratko je bio prekinut jer je pozlilo jednom navijaču.

Njemu je ukazana lekarska pomoć, a meč Đokovića protiv Roberta Bautiste Aguta iz Španije je nastavljen posle nekoliko minuta.

Đoković je dobio prvi set, a u drugom je u trenutku prekida Bautista Agut vodio sa 3:1. Tu prednost je Španac zadržao do kraja seta i dobio ga sa 6:4.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Najbolji teniser sveta igra za plasman u novo finale u kom će, ako prođe, igrati protiv Rodžera Federera ili Rafaela Nadala za odbranu trofeja na Vimbldonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JA SAM NAVIJAČ: Urnebesna izjava Đokovića pred okršaj Federera i Nadala

Izvor: Kurir, 12.Jul.2019

Najbolji svetski teniser Novak Đoković svaladao je Španca Roberta Bautistu-Aguta 6:2, 4:6, 6:3, 6:2 i šesti put u karijeri plasirao se u finale Vimbldona, gde ga u nedelju čeka bolji iz okršaja Rodžera Federera i Rafaela Nadala

Nastavak na Kurir...

Legendarni Mekinro više nije mogao da nahvali Novaka, da li Srbin igra najbolji tenis ikada?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 12:12

Novak Đoković igra odlično na ovom Vimbldonu i po Mekinrou nema šanse da Federer može da ga ugrozi...Prognoze najvećih teniskih stručnjaka su jasne, Novak Đoković će izaći na kraj sa Federerom. Jedan od njih jeste i Džon Mekinro koji je istakao da Federer mora daleko bolje ako misli da omete...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.