Vilotić u ekipi Jang Bojs

Izvor: Beta, 01.Feb.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić u ekipi Jang Bojs

BEOGRAD, 1. februara 2014. (Beta) - Srpski fudbaler Milan Vilotić novi je igrač švajcarske ekipe Jang Bojs.

Vilotić je u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao iz Grashopera za dva i po miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.

"Potpisao sam za Jang Bojs, ugovor je na četiri i po godine. Jang Bojs je dugo bez titule, imaju velike ambicije za naredni period i spremni su da ulože bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sve. Vrlo sam zadovoljan", rekao je Vilotić, koji je nedavno izabran u idealni tim švajcarskog prvenstva u 2013. godini.

Srpski štoper je došao je u Grashoper u julu 2012. godine sa kojim je osvojio kup Švajcarske, kada su u finalu savladali Bazel na penale. Vilotić je tada izveo jedanaesterac koji je njegovom klubu doneo trofej.

Jang Bojs trenutno zauzima treće mesto u prvenstvu Švajcarske i ima samo dva boda manje od vodećeg Bazela.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vilotić potpisao za Jang Bojs

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Feb.2014

Srpski internacionalac Milan Vilotić je novi igrač švajcarske ekipe Jang Bojs.. (FOTO: EQ). Vilotić je u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao iz Grashopersa za dva i po miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.. –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.