Vilotić: Pokušaćemo da iznenadimo Fjorentinu

Izvor: Blic, 21.Avg.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić: Pokušaćemo da iznenadimo Fjorentinu

Fudbaler Grashopera Milan Vilotić istakao je da veruje da on i saigrači mogu da naprave veliko iznenađenje i prođu u Ligu Evrope. Protivnik ciriškog tima u poslednjem kolu je velika Fjorentina, a prvi duel igra se u četvrtak od 21 čas u Švajcarskoj.

"Posle dvomeča sa Lionom, koji je bio prvi evropski test za našu mladu ekipu, koja je još na putu stvaranja, mislim da su svi u klubu i navijači mogli da budu zadovoljni onim što smo pokazali. Sada nam sledi Fiorentina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je, kao i u slučaju Liona, izraziti favorit i možemo reći da nam u oba slučaja žreb nije bio naklonjen", istakao je Vilotić.

Srpski fudbaler, ipak, ističe da Grashoper ima svoje šanse protiv ’viole’ i da se nada da će ih iskoristiti.

"Naša prednost može da bude to što već imamo nekoliko odigranih utakmica, a Fiorentini će to biti prva u sezoni. Sa novim igračima koje je dovela tokom leta, mislim da će se u prvenstvu boriti za sam vrh, i u takvoj situaciji nama je cilj da sa svojim maksimumom dođemo do iznenađenja", naglasio je Vilotić.

Vilotić se odlično pokazao u dvomeču sa Lionom, a dueli sa Fjorentinom su nova prilika da se pokaže.

"Mislim da će za mene biti odlična prilika da se na utakmica sa igračima kao što je Mario Gomes pokažem i dokažem svoj napredak u poslednjih godinu dana, kao što sam odigrao odlično protiv Liona. Sve u svemu, sigurno ću uživati u predstojećim utakmicama", rekao je Vilotić.

Revanš meč između Grashopera i Fjorentine igra se sledećeg četvrtka u Firenci.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.