Vilotić: Poklopile su nam se ambicije

Izvor: Blic, 02.Feb.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilotić: Poklopile su nam se ambicije

Srpski fudbaler Milan Vilotić novi je član Jang Bojsa, a u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao je iz Grashopera, za oko dva i po miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.

"Potpisao sam za Jang Bojs, ugovor je na četiri i po godine. Jang Bojs je dugo bez titule, imaju velike ambicije za naredni period i spremni su da ulože bukvalno sve. Vrlo sam zadovoljan", rekao je Vilotić, koji je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izabran u idealan tim prvenstva za prošlu godinu.

Bivši štoper Zvezde došao je u Grashopers u julu 2012. godine i za to vreme je sa "skakavcima" osvojio kup Švajcarske, kada su u finalu savladali Bazel na penale i tada je Vilotić izveo jedanaesterac koji je njegovom klubu doneo trofej.

"Imao sam sjajnih godinu i po dana u Grashopersu i svima u klubu sam zahvalan na izvanrednoj saradnji", rekao je Vilotić.

Jang Bojs trenutno zauzimaju treće mesto u ligi i imaju samo dva boda manje od vodećeg Bazela. Naredni meč igraju protiv Tuna u nedelju i Vilotić će se tada predstaviti navijačima.

"U nedelju ću na utakmici biti predstavljen na stadionu i od ponedeljka počinjem da treniram sa novom ekipom", rekao je Vilotić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vilotić: Poklopile su nam se ambicije

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2014

Srpski fudbaler Milan Vilotić novi je član Jang Bojsa, a u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao je iz Grashopera, za oko dva i po miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.