Viljaš-Boašu igrači okrenuli leđa, njemu bitna podrška Abramoviča

Izvor: Blic, 16.Feb.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljaš-Boašu igrači okrenuli leđa, njemu bitna podrška Abramoviča

Trener Čelsija Andre Viljaš-Boaš izgubio je poverenje određenih igrača, ali je rekao je da mu je dovoljno da ga podržava vlasnik kluba Roman Abramovič.

Čelsi je za vikend poražen od Evertona 2:0, pa je na peto mesto na tabeli i zaostaje za vodećim Sitijem čak 17 bodova. Viljaš-Boaš se odavno pomirio sa tim da je titula nedostižna, ali je kao cilj odredio plasman među prva četiri mesta.

"To je normalno. Ne moraju svi igrači da podrže moj projekat. Vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je taj koji me podržava”, kazao je Viljaš Boaš.

Portugalski stručnjak našao se na meti kritika posle serije loših rezultata njegove ekipe, a mediji u Engleskoj često pišu i da neki igrač londonskog kluba nisu zadovoljni odnosom i učinkom trenera.

Viljaš-Boaš je na klupi Čelsija zamenio italijanskog stručnjaka Karla Anćelotija koji je dobio otkaz pošto u sezoni 2009/2010 nije osvojio trofej.

Godinu dana ranije Anćeloti je predvodio tim do titule u Premijer ligi i FA kupu.

Povezane vesti: Viljaš-Boaš poručio Murinju: Mesto u Čelsiju je zauzeto Viljaš-Boaš: Moj posao nije ugrožen Čelsi kažnjen sa 20.00 funti jer su igrači okružili sudiju Lampard napustio klupu pre kraja meča Andre Viljaš-Boaš: Imamo dovoljno jak tim za osvajanje Premijer lige

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.