Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2020, 17:06

Viljareal spreman da plati 15.000.000 evra za bivšeg vezistu Arsenala, Račić drži palčeve za transfer

Ključna nedelja u pregovorima Valensije i Viljareala za transfer Kokelana

Nije najnovija vest da Viljareal radi na dovođenju Fransisa Kokelana iz Valensije, ali tokom dana dobro obaveštena španska radio stanica Cadena Cope prenela je informaciju da je Žuta podmornica spremna da se otvori i plati klubu sa Mestalje 15.000.000. evra za defanzivnog vezistu. Radi se o svoti novca koja bi Francuskog internacionalca učinila šestim najskuplje plaćenim fudbalerom u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << istoriji kluba.

Kokelan je već dve i po godine deo tima Slepih miševa koji su ga u januru 2018. godine otkupili od Arsenala za 14.000.000 evra. Dve godine pre istika ugovora Francuz bi mogao da se preseli na stadion Keramike, a Valensija bi čak mogla da ostvari minimalnu zaradu u odnosu na uloženi novac.

U minuloj sezoni 29-godišnjak je odigrao 26 utakmica u Primeri, uz šest nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona gde je pomogao ekipi da okonča prvi deo takmičenja na liderskoj poziciji u konkurenciji Čelsija, Ajaksa i Lila.

Ako Valensija odluči da prihvati novac koji nudi Viljareal samo će Pako Alkaser, Đerar Moreno, Toko Ekambi, Nilmar i Roberto Soldado biti skuplje akvizicije kluba. Prelazak Kokelana u komšiluk (Valensija se nalazi oko 90 kilometara od Viljareala), mogao bi dodatno da otvori prostor za dokazivanje Urošu Račiću koji iza sebe ima vrlo kvalitetnu sezonu u portugalskom Famalikau.

Noticia @valenciacf ????

???? Cuenta @juanigual en @DepCOPEValencia que el @VillarrealCF está dispuesto a poner encima de la mesa 15M por @FCoquelin_off

???? Semana clave en la negociación por el jugador francés pic.twitter.com/Fx6R8Y4HNX

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.