Viljareal preokrenuo protiv Betisa, Teljo tragičar

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal preokrenuo protiv Betisa, Teljo tragičar

Goleada na Madrigalu.

Fudbaleri Viljareala pobedili su na svom stadionu ekipu Betisa rezultatom 3:1 (1:1) u trećem kolu Lige Primere.

Betis je bolje otvorio meč i zasluženo poveo golom Pedra Leona koji je u 11. minutu iskoristio odličan centaršut Hoakina i glavom pogodio za 0:1.

Domaći su uspeli da izjednače preko Karlosa Bake u 32. minutu, pošto je golman Adan napravio kardinalnu grešku, izgubio loptu, a napadač Viljareala ga je lako prešao i pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 1:1.

U drugom poluvremenu, bivši igrač Barselone Kristijan Teljo bio je potpuni tragičar, prvo je imao stopostotnu šansu u situaciji jedan na jedan, a potom je u narednom napadu izgubio loptu i u istoj akciji, Kastiljeho je pogodio za 2:1 i preokret Viljareala.

Taj pogodak je slomio Andalužane, a u finišu je Unal u 77. minutu postavio konačnih 3:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

O ČEMU LI JE RAZMIŠLJAO: Greška bivšeg golmana Reala koja je skupo koštala njegovu ekipu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017

Antonio Adan spada među pouzdanije golmane španske Primere, ali je na utakmici protiv Viljareala 30-godišnji čuvar mreže napravio veliku glupost.. Igrao se 33. minut, kada je jednu laganu povratnu loptu neshvatljivo loše primio loptu.. Neočekivani poklon odlično je iskoristio Baka i nemilosrdno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.