Viljareal prekinuo lošu seriju pobedom u Vigu

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal prekinuo lošu seriju pobedom u Vigu

Važna pobeda "Žute podmornice".

Fudbaleri Viljareala pobedili su u gostima ekipu Selte rezultatom 1:0 (1:0) u 16. meču Lige Primere.

Viljareal je do pobede došao golom Fornalsa u 34. minutu posle asistencije Karlosa Bake.

Viljareal je tako prekinuo niz od tri meča bez pobede i sada je opet šesti na tabeli sa 24 boda, odk je Selta pala na 12. mesto sa 18 bodova.

Što se tiče srpskih fudbalera, Nemanja Radoja je u sastavu domaćih na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << proveo poslednjih 20 minuta pošto je zamenio Hozadeba, dok je Antonio Rukavina čitav meč presedeo na klupi.

U narednom kolu obe ekipe očekuju lokalni derbiju, Viljareal gostuje Valensiji, dok Selta ide u La Korunju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benevento nikad bliži prvoj pobedi, Flokari sve pokvario

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2017

Domaći navijači se nadali, onda je usledio preokret...Fudbaleri Beneventa ostali su još jednom praznih šaka, pošto su danas na svom terenu izgubili od Spala rezultatom 1:2 (0:0) u 17. kolu Serije A...Kada je u 59. minutu Kremonezi postigao autogol, domaći navijači su se ponadali da bi njihov tim...

Nastavak na Sportske.net...

Barsa brojala do četiri, a mogla do 10, velika greška opet u centru pažnje!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2017

Nova važna pobeda Barselone, ali u Kataloniji opet grme na sudije...Fudbaleri Barselone pobedili su na svom Kamp nou ekipu Deportivo La Korunje rezultatom 4:0 (2:0) u 16. kolu Lige Primere...Barselona je do pobede došla golovima Luisa Suareza u 29. i 47. i Paulinja u 41. i 75. minutu, ali je još jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.