Viljareal na vrhu, teško da će tu ostati...

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 20:13

Viljareal na vrhu, teško da će tu ostati...

Loša vest za Unaja Emerija.

Iako je pre tri nedelje doživeo debakla na Kamp Nou (4:0), Viljareal je nakon toga ušao u seriju i sada je na deobi prvog mesta na tabeli sa Real Sosijedadom.

Ipak, danas je Viljareal dobio loše vesti - pokretač i glavni motor ekipe i svih napada, Dani Pareho, moraće da pauzira oko mesec dana.

Možda ovo i ne bi bila toliko strašna vest, da van stroja nisu i Đerar Moreno i Pervis Estupinjan, prvi napadač i levi bek, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Fransis Kokelan, pa zbog toga malo ko veruje da Viljareal može da nastavi dobar niz bez glavnih igrača.

Uz to, Viljareal nema klupu, a igra i u Ligi Evrope, u narednih 18 dana čeka ih šest utakmica, rivali su redom - Sivaspor, Kadiz, Karabag, Valjadolid, Makabi i Hetafe.

Videćemo koliko će ova "bolnica" na Madrigalu ili stadionu Keramika, uticati na rezultate u paklenom rasporedu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.