Vilja: Niko kao Mesi

Izvor: Blic, 26.Sep.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilja: Niko kao Mesi

Napadač Barselone David Vilja rekao je da niko na svetu ne može da se poredi sa njegovim saigračem Leom Mesijem.

"Mesi pravi čuda na terenu. Njegova statistika je neverovatna, niko ne može da se poredi sa njim. Svi smo oduševljeni", rekao je Vilja španskim medijima.

Mesi je prošlog vikenda postigao het-trik u pobedi od 5:0 protiv madridskog Atletika. Argentinac je u prvih devet utakmica ove sezone postigao 12 golova, od toga je osam dao u šampionatu, što ga trenutno čini prvim strelcem Primere.

Barselona je prošle sezone osvojila titulu prvaka Evrope i Španije, a Mesi je u 55 utakmica postigao 53 gola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vilja: "Niko kao Mesi"

Izvor: B92, 26.Sep.2011

Napadač fudbalskog kluba Barselona David Vilja rekao je da niko na svetu ne može da se poredi sa njegovim saigračem Lionelom Mesijem..."Mesi pravi čuda na terenu. Njegova statistika je neverovatna, niko ne može da se poredi sa njim. Svi smo oduševljeni", rekao je Vilja španskim medijima...Mesi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.