Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 15:40

Vilijan ostavio oproštajno pismo i napustio Čelsi

Brazilac je slobodan igrač

Gotovo je, posle sedam godina završila se ljubav između Čelsija i Vilijana.

Pregovori dve strane oko nastavka saradnje su trajali nekoliko prethodnih meseci, ali sve govori da nije bilo baš preterano iskrene želje ni kluba ni igrača da nastave zajedno.

Zato je Vilijan sačekao da mu ugovor istekne i od danas je slobodan fudbaler, koji skuplja ponude i bira gde da nastavi karijeru. Najviše se u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pominjalo da bi mogao da ostane u Londonu, samo da pređe u tabor Arsenala, a kako je na rastanku od Čelsija ostavio oproštajno pismo na društvenim mrežama, tako mu fanovi Tobdžija u komentarima već šalju poruke dobrodošlice.

Gde će Vilijan skrenuti sa izlazne kapije Stamford bridža, to ćemo tek da vidimo, a on se biranim rečima obratio navijačima Čelsija na rastanku.

Bilo je to sedam prelepih godina. Kada sam u avgustu 2013. godine dobio ponudu Čelsija, bio sam ubeđen da je to pravo mesto gde bi trebalo da igram. Danas sam siguran da je to bila najbolja odluka. Bilo je mnogo lepih trenutaka, bilo je i nekih tužnih, bilo je trofeja i uvek je bilo uz mnogo tenzije...

Došlo je vreme da krenem dalje. Siguran sam da će mi nedostajati moji saigrači, celo osoblje u klubu koje me tretiralo kao sina i nedostajaće mi navijači. Odlazim visoko podignute glave, sa svešću da sam ovde osvojio mnogo toga i da sam uvek davao sve od sebe u dresu Čelsija“, napisao je, pored ostalog, Vilijan.

I biće stvarno malo šašavo ako posle ovako srceparajućeg pisma ode direktno u tabor ljutog rivala...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.