Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 11:35

Vilijan "odrao" Arsenal

Kakav ugovor za 32-godišnjeg Brazilca...

Posle sedam godina i 339 utakmica za Čelsi, Brazilac Vilijan zamenio je plavu za crvenu boju i postao jedna od najvećih zvezda letnjeg prelaznog roka 2020. godine. Nije ovaj prelazak nikakvo iznenađenje, najavljuje se već danima, pa i nedeljama unazad, međutim ono čime nas ovog jutra bombarduju engleski mediji jeste ozbiljan šok. U pitanju je plata 32-godišnjeg krilnog napadača.

Sve vreme se govorilo da je Arsenal pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konkurenciju ponudivši Vilijanu oko 6.500.000 evra godišnje, plus ugovor na 3+1 godinu, ali Dejli mejl ekskluzivno javlja jutros, a svi ostali prenose, da će brazilski as zapravo imati 11.500.000 po godini?! Ne navodi se da li je Vilijan na kraju izboksovao i tu opcionu godinu, međutim i da nije ovo je novac koji se u 32. godini ne odbija. Pogotovo ne od nekog premijerligaša.

Jer matematika je prosta. Za tri godine (a dužinu ugovora potvrdio je i klub), Vilijan će inkasirati skoro 35.000.000 evra?!

Ovo je još jedna potvrda Arsenalov zaokreta u filozofiji, pre svega kada se radi o dovođenju igrača. Umesto golobradih mladića i Vengerovog moda, vrh Premijer lige Tobdžije će naredne sezone napasti s dvojicom igrača što su začeli četvrtu deceniju života - sa Obamejanom i Vilijanom.

Smete li da se zakunete da im neće ići bolje?

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.