Vilijamsov ortak odbio Zvezdu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijamsov 'ortak' odbio Zvezdu! (video)

U danu kada je potvrđeno da je Nikola Kalinić prodat Fenerbahče Ulkeru šampion Srbije odbijen je od strane Amerikanca koji je nedavno razdužio opremu Finiks Sansa.

Košarkaški klub Crvena zvezda u petak je potvrdio da je Nikola Kalinić prodat Fenerbahče Ulkeru za sumu od milion evra čime je nastavljeno osipanje šampionskog sastava.

Crveno-bele su zvanično napustili Boban Marjanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čarls Dženkins i Nikola Kalinić a sve su prilike da će njihovim stopama i Markus Vilijams kojem je ugovor istekao a pritom mu preti i suspenzija zbog korišćenja marihuane.

U takvim okolnostima logično je da crveno-beli krenu sa angažovanjem pojačanja za novu sezonu, a sudeći prema izvorima poznatog novinara Dejvida Pika, Zvezda je odbijena od strane američkog plejmejkera.

Ako je verovati Izraelcu, Crvena zvezda je ponudila saradnju doskorašnjem članu Finiks Sansa i momku koji je čitavu karijeru gardio nastupajući za NBA klubove. U pitanju je Entoni Džordan Prajs koji je nedavno razdužio opremu Sansa.

NBA free-agent guard A.J. Price, I'm told, rejected an offer from Serbian giant Crvena Zvezda.

— David Pick (@IAmDPick) July 31, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA OD NBA POJAČANJA: Veliki prijatelj Markusa Vilijamsa odbio Crvenu zvezdu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015

Kako prenosi svetski poznati košarkaški novinar Dejvid Pik Crvena zvezda je želela da dovede doskorašnjeg košarkaša Finiks Sansa Entoni Džordana Prajsa.. .  Prajs je, kako navodi Dejvid Pik, bio meta Crvene zvezde, ali je igrač ipak od toga odustao. Radi se o momku koji igra na poziciji pleja,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.