Vilijams očaran atmosferom u Areni: Imali smo osećaj kao da nema protivnika sa druge strane!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams očaran atmosferom u Areni: Imali smo osećaj kao da nema protivnika sa druge strane!

"Trener nas je izvanredno pripremio. Dobro smo odradili skauting i pripremili se za njihove napadačke akcije, a napadali smo njihove slabe tačke", poručio je Vilijams

Veliki ljubimac Zvezdinih Delija Markus Vilijams je u nekoliko navrata vanserijskim potezima dizao Arenu na noge, postigao 14 poena i zabeležio osam asistencija u velikoj pobedi crveni-belih protiv Valensije.

"Trener nas je izvanredno pripremio. Dobro smo odradili skauting i pripremili se za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njihove napadačke akcije, a napadali smo njihove slabe tačke. Imali smo rasploženog Bobija i igrali dosta dobro. Iako to ne pokazuje rezultat, bio je ovo težak meč", rekao je Markus Vilijams.

Da li je ovo atmosfera na tribinama Arene ono što je očekivao kada je došao u Zvezdu?

"Imamo zaista sjajnu podršku, osećamo kao da nemamo protivnika sa druge strane. Imati ovakvu podršku je zaista fantastično za nas."

Saradnja sa Bobijem Marjanovićem je besprekorna.

"On je jedan od najvećih ljudi koje sam video, nikada nije teško da mu se doda lopta. Ima meke ruke i lako hvalta loptu, a ima i izuzetan osećaj za igru", rekao je Markus Vilijams.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Asistencija Vilijamsa u NBA stilu

Izvor: Press, 30.Okt.2014

. Veliki ljubimac Zvezdinih Delija Markus Vilijams je u nekoliko navrata vanserijskim potezima dizao Arenu na noge, postigao 14 poena i zabeležio osam asistencija u velikoj pobedi crveno-belih protiv Valensije.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.