Vilijams je bolji nego što tabela pokazuje

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 19:34

"Vilijams je bolji nego što tabela pokazuje"

Šef ekipe Vilijamsa Džejms Vauls kaže da njegov tim nije iskoristio svoje šanse da se domogne bodova posle tri trke u novoj sezoni Formule 1.

Vilijams je trenutno na desetom mestu sa jednim bodom koji je osvojio Aleks Albon na trci u Bahreinu.

"Hrabri me ono što sam zapazio tokom prve tri Velike nagrade. Konstantno smo bili u poziciji da se borimo za plasman koji donosi bodove, bili smo dovoljno brzi da ih se dokopamo na svakoj trci. Očekujem da nastavimo u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ritmu. Naredni trkački vikend će biti održan u Azerbejdžanu, mislim da ta staza odgovara performansama našeg bolida“, rekao je Vauls i dodao:

"Osvojili smo samo jedan bod, ali Vilijams je bolji nego što tabela pokazuje. To nije adekvatan prikaz rada koji smo uložili u razvoj ovogodišnjeg bolida i njegovih mogućnosti. Nastavak sezone će biti pravi rolerkoster, raspored je veoma gust. Moramo da se pobrinemo da izvučemo pouke iz minulih trka i usresredimo se na najbolje moguće izadnje u Bakuu“.

Četvrta trka u kalendaru Formule 1 se vozi naredboh vikenda u Azerbejdžanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.