Vilijams: Barkli je gubitnik

Izvor: MVP.rs, 25.Jul.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams: Barkli je gubitnik

Bivši plejmejker je pričao o odluci Kevina Durenta, kao i o Čarlsu Barkliju.

Mnogo bure se diglo oko odluke Kevina Durenta da pređe u Golden Stejt Voriorse, a pored Čarlsa Barklija i Džej Krauder je negativno pričao o postupku krilnog košarkaša. Jedan od onih koji su stali u odbranu popularnog Durentule je Džejson Vilijams, nekada sjajni plejmejker.

"Da sam ja bio u ulozi Kevina Durenta uradio bih istu stvar. Ako je to ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ga čini srećnim, ako je to po njegovom mišljenju prava odluka, onda tako treba da bude. Na kraju dana, cilj je da budete srećni, a odluke donosite upravo vodeći se tom logikom. Što se tiče onih koji ga kritikuju, poput Čarlsa Barklija... On nema pravo da ga kritikuje. Niko nije hteo Barklija, pošto je on uvek bio gubitnik", izjavio je Vilijams, a potom se osvrnuo i na svoju budućnost u NBA ili NCAA košarci.

"Iskreno, ja sam neodgovorni četrdesetogodišnjak, tako da trener sigurno neću biti. Eventualno mogu da budem pomoćni trener, ali samo ako je potrebno da radim određenim danima. Jer, ako me neko pozove na golf u vreme kada bi trebalo da imam trening, verujte mi, pre ću izabrati da odem na golf", izjavila je popularna "Bela čokolada".

(foto: NBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.