Izvor: B92, 11.Nov.2023, 12:08

Vildosin odgovor na priče da odlazi iz Panatinaikosa – 4/4 za tri

Luka Vildosa vratio se na teren posle kraće pauze i dao veliki doprinos pobedi Panatinaikosa protiv Albe u gostima, pred 2.000 navijača "Zelenih".

Bivši košarkaš Zvezde završio je utakmicu sa 13 poena, trojke je šutirao 4/4, podelio je i 4 asistencije.

Posle meča je demantovao priče da bi mogao da ode iz kluba, mada, kako kaže. nema pojma šta se dešava "gore".

U toku nedelje se pojavila informacija da Vildosa želi da napusti Panatinaikos nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << minutima i ulogom koju ima, posebno nakon što je klub angažovao Kendrika Nana, ali Argentianc je demantovao takve navode.

Sa njegove tačke gledišta, ne želi da ide, ali svestan je da se ne pita samo on.

"Ne, ne želim da idem. Video sam šta se pisalo i moj agent je već odgovorio na rtu lažnu vest sa Tvitera, ali ne znam šta se dešava. Nisam upoznat sa time da me Panatinakos ne želi ovde. Da budem iskren, ne znam ništa. Ali, sa druge strane, drago mi je što postoje timovi koji se interesuju za mene. Ali ne vidim da se išta dešava. Imam ovde ugovor na tri godine, dopada mi se ovde i želim da ostanem", rekao je Luka posle meča u Berolinu za grčke medije.

Vildosa je bio impresioniran ambijentom u Berlinu koji su napravile pristalice Panatinaikosa.

"Imao sam osećaj kao da igramo u OAKA Areni. Bilo je jako lepo videti ih u tolikom broju uz nas. Zahvalni smo im za podršku ovde, daleko od Atine. Očekujemo da ispune našu halu takođe i da budu u velikom broj uz nas do kraja sezone".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.