Vilanova: Ne bi me bilo da zaostajemo 18 bodova

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilanova: Ne bi me bilo da zaostajemo 18 bodova

Trener Barselone Tito Vilanova siguran je u činjenicu da ne bi bio na funkciji u tom klubu da je u situaciji kao trener Reala Žoze Murinjo, čija ekipa zaostaje 18 bodova za „večitim” rivalom.
Da je situacija obrnuta, ja verovatno ne bih sedeo ovde i odgovarao na pitanja novinara – kazao je Vilanova na konferenciji za medije u Barseloni.
Katalonska ekipa ubedljivo vodi na tabeli Primere, ima 18 pobeda i samo jedan remi, dok se Real u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vreme „muči” da zadrži i treće mesto na tabeli. Druga pozicija trenutno pripada madridskom Atletiku.
Zbog loših rezultata, ali i navodnih sukoba u svlačionici, uprava Reala ražmišlja da otpusti Murinja.
Ipak, Vilanova je upozorio igrače i navijače Barselone da trka u Primeri još nije gotova.
Real Madrid sigurno može da zabeleži sve pobede do kraja sezone, a mi možemo i da izgubimo neke bodove. Znate, ništa još nije gotovo. Takođe, tu su i mečevi u Ligi šampiona i Kupu kralja – zaključio je Vilanova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viljanova: Da ja zaostajem 18 bodova...

Izvor: Mondo, 15.Jan.2013

..ne bih bio trener Barselone...Trener fudbalera Barselone Tito Viljanova rekao je da je siguran kako bi više ne bi bio na funkciji u tom klubu da je u situaciji kao trener Reala Žoze Murinjo, čija ekipa zaostaje 18 bodova za "večitim" rivalom..."Da je situacija obrnuta, ja verovatno ne bih sedeo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.