Vilander razočaran Runeom: Trebalo je da podvikne, da uradi nešto

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 10:28

Vilander razočaran Runeom: Trebalo je da podvikne, da uradi nešto

Holger Rune je takmičenje na Rolan Garosu završio u četvrtfinalu.

Danski teniser je izgubio od Norvežanina Kaspera Ruda, 6:1, 6:2, 3:6, 6:3.

Po završetku meča, Mats Vilander, nekada prvi igrač sveta, za Eurosport je prokomentarisao poraz mladog Danca.

"Kada ga gledate kako je igrao i kako se ponašao, sto odsto bih se saglasio da mu je potrebno malo vatre. Ne znam možemo li da očekujemo da on bude sto odsto posvećen, emotivno, fizički od počertka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča. Nekako to ne leži njegovoj ličnosti. Mislim da mu treba haos, nešto od toga što ima Nik Kirjos, a toga nije bilo protiv Ruda", kaže Vilander.

Neobično lako je Rune položio oružje u prva dva seta, možda i zbog činjenice da je prethodni meč dobio posle maratona u pet setova. Kao da se i mentalno i fizički ispraznio.

"Ne mogu da verujem da ovo govorim, ali možda je trebalo da počne da priča sa nekim iz svog boksa. Da traži ljude na tribinama, da podvikne, nešto uradi. Nekako je ravan i znam da je ovo za njega lekcija, ali ne znam ima li energije, iako deluje da je raspaljen, ali ne i sa reketom u rukama. Nešto mu je potrebno. Ta vatrenost može biti njegova snaga ali i slabost u određenim situacijama", zaključio je Mats.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.