Vilander oštro poručio Alkarazu: NE MOŽEŠ TO DA RADIŠ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2024, 18:45

Vilander oštro poručio Alkarazu: "NE MOŽEŠ TO DA RADIŠ..."

Napravio je neke neshvatljive poteze.

Mats Vilander, legendarni teniser i analitičar "Eurosporta", kaže da bi španski as Karlos Alkaraz trebalo da smanji eksperimente u igri.

Šveđanin se osvrnuo na činjenicu da je Karlos previše opušteno ušao u meč protiv Aleksandra Zvereva, odigravši neke nerezonske udarce. Prvi set je glatko izgubio.

- Prvih nekoliko poena na meču je zabrinulo ljude. Ne možeš to da radiš kada igraš protiv Aleksandera Zvereva. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možeš to da radiš kada igraš protiv Rafe ili Novaka, gde imaš priliku za brejk, da daš sebi malo vremena, ali kada igrate sa takvim momkom, prva dva poena u tvom servis gemu su izuzetno važna jer ako naprave brejk, to je to - rekao je Mats Vilander i dodao:

- U finalu Vimbldona protiv Đokovića, gem u kojem je servirao za pobedu započeo je drop-šotom, izgubio je, a onda je odigrao još jedan drop-šot i osvojio ga. Da li želimo da to promeni? Isto je i sa Nikom Kirjosom. Voleo bih da ga vidim kako osvaja Grend slemove, ali da li želim da igra 'tvinere'? Nisam siguran. Alkaraz je pomalo sličan.

Na ovu tvrdnju se nadovezao i Tim Henman.

- Moramo da pazimo šta želimo - kazao je Henman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.