Izvor: RTS, 09.Maj.2021, 23:15

Vilagoš evropska šampionka u bacanju koplja

Na Evropskom bacačkom kupu koji je održan ovog vikenda u Splitu takmičilo se petoro srpskih atletičara. Adriana Vilagoš postala je evropska šampionka u bacanju koplja u konkurenciji mlađih seniorki.
Adrijana Vilagoš je dobacila koplje do 60.22 metara čime je ubedljivo osvojila prvo mesto. Druga takmičarka bacila je čak četiri metara manje, navodi se u saopštenju Atletskog saveza Srbije.

U istoj disciplini samo u seniorskoj konkurenciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Marija Vučenović zauzela je peto mesto novim ličnim rekordom od 62.25 m.
Asmir Kolašinac bio je peti u bacanju kugle rezultatom 20.13 metara.
Dragana Tomašević bacila je disk do najboljeg sezonskog rezultata 60.19 metara, koji joj je doneo četvrtu poziciju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolašinac peti na Evropskom kupu u Splitu

Izvor: SandzakPress.net, 10.Maj.2021, 15:20

Atletičar Srbije Asmir Kolašinac zauzeo je danas peto mesto u bacanju kugle na Evropskom kupu u bacanjima u Splitu. Među 11 bacača, 36-godišnji Sjeničanin je do tog plasmana stigao hicem od 20,13 metara. Zlatna medalja pripala je Rumunu Andreju Toaderu sa 20,83 metara, dok se srebrom okitio Fransisko...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.