Vila u Premijer ligi sa Čelsijevim paklenim tandemom!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila u Premijer ligi sa Čelsijevim paklenim tandemom!

Ekipa iz Birmingema se vratila u elitni rang, sada žele da se pojačaju na "Bridžu".

Imali su dobru saradnju prethodnih godina, Temi Ejbraham je kao igrač "Plavaca" igrao na pozajmici u Aston Vili, a poznato je i da je Džon Teri u stručnom štabu Dina Smita.

Tako bi prema pisanju engleskih medija, Vila u svojim redovima mogla da ima čuveni štoperski tandem ekpie sa "Bridža", jer se na radaru kluba iz Birmingema našao iskusni Geri Kejhil.

Defanzivac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napušta Čelsi ovog leta, nekoliko klubova iz Premijer lige ga traži, ali se u Vili nadaju da bi poznanstvo sa Terijem moglo da im pomogne da Kejhila presele u svoje redove.

Bivši igrač Boltona je prošao akademiju Aston Vile još pre 15 godina, pa bi ovo za njega bio povratak u klub.

Kejhil je sa Terijem činio štoperski tandem u Čelsiju od 2012. do 2017. godine, sada bi legendarni kapiten "Plavaca" mogao da mu bude jedan od trenera u Aston Vili.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.