Vila izgubila i prošla dalje, ponovo borba za Premijer ligu! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila izgubila i prošla dalje, ponovo borba za Premijer ligu! (video)

Nekadašnji prvak Evrope ima priliku da se vrati u društvo najboljih.

Fudbaleri Aston Vile plasirali su se u finale baraža za plasman u Premijer ligu nakon što su večeras eliminisali Vest Bromvič Albion nakon boljeg izvođenja penala.

Stigao je gost sa prednošću od 2:1 u prvoj utakmici, ali ni to nije bilo dovoljno Vili da pređe prepreku u sopstvenom gradu u regularnom toku meča.

Domaćin je mudro prepustio terensku inicijativu i poveo u 29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu golom Krega Dosona nakon veoma jednostavne akcije iz auta po desnoj strani.

Usledila je totalna ofanziva nekadašnjeg prvaka Evrope koji je pokušavao na sve načine da stigne do gola Stira, posao im je bio olakšan pošto je kapiten VBA Kris Brant zaradio isključenje u 80. minutu, ali najbolju priliku je nakon toga propustio Adomah čiji je šut sjajno skinuo Džonston.

Usledili su produžeci pošto u plejofu ne važi pravilo gola u gostima, a kako ni nakon toga nije bilo promene rezultata igraču su pristupili izvođenju penala.

Tragičari penal-serije jesu Holgejt i Hegazi koji su promašili prva dva penala, a Vilu je u finale baraža odveo Abraham golom u petoj seriji.

Revanš susret drugog para Lids - Derbi igra se sutra od 20.45. Finale je na programu 27. maja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vilin srećni trk ka Vembliju, Vrećice čeka još godina tavorenja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2019

Prošle godine stali su na poslednjem stepeniku, a ove će imati priliku za popravni na Vembliju.  Aston Vila se plasirala u finale plej-ofa Čempionšipa nakon dramatičnog revanša na Hautornsu koji je rešen posle 120 minuta velike borbe i izvođenja jedanaesteraca. VBA je slavio sa 1:0 u regularnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.