Viktorija dala sedam, primila četiri gola

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija dala sedam, primila četiri gola

Goleada u drugoj kontrolnoj utakmici Partizanovog rivala. Šampion Češke raspucan, odbrana pokazala slabosti.

Fudbaleri Viktorije iz Plzenja odigrali su danas drugu kontrolnu utakmicu u sklopu prve faze priprema za prolećni deo sezone i upisali novu pobedu.

Nakon trijumfa nad Iskrom iz grada Usti nad Orlici (3:0) ekipa Viktorije savladala je trećeligaša Iskru iz Domžalica rezultatom 7:4 (6:2).

Češki šampion rešio je pitanje pobednika u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poluvremenu sa šest datih golova, a trener Pavel Vrba u nastavku je na teren poslao potpuno drugi tim.

Gosti su dobili drugi deo meča ali su na kraju mogli da se zadovolje samo činjenicom da su postigli četiri gola protiv šampiona Češke koji je prezimio u Evropi.

Golove za Viktoriju postigli su Milan Havel, Jan Kopic (2), Daniel Kolar, Tomaš Čori, Milan Petržela i Marek Bakoš.

Poslednju kontrolnu utakmicu u Češkoj Viktorija će odigrati u subotu protiv Banjik Sokolova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.