Vijera: Ibrahimović je jedan od najboljih igrača na svetu

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Nov.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijera: Ibrahimović je jedan od najboljih igrača na svetu

Bivši francuski reprezentativac Patrik Vijera ocenio je da je napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović trenutno jedan od najboljih fudbalera sveta, a da je možda i najveće pojačanje u francuskom fudbalu ikada.
Stasiti reprezentativac Švedske stigao je na „Park prinčeva” u letnjem prelaznom roku iz Milana i veoma brzo postao je ključni igrač glavnog favorita za titulu šampiona Francuske ove sezone.
Mislim da je to jedna od najboljih kupovina u francuskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fudbalu u poslednjih 30 godina. Zlatan je jedan od najboljih, to je tip igrača koji može da napravi razliku, ima veliku želju i sve će učiniti njegov tim ostvari pobedu – rekao je Vijera za sajt francuske Lige 1.
Nekadašnji igrač Milana, Arsenala, Juventusa, Intera i Mančester Sitija smatra da će Ibrahimović ove sezone postići između 25 i 30 golova.
Samo treba da pogledamo šta je postigao do sada, mislim da je osvojio devet trofeja u poslednjih 10 godina. Posebno mi se sviđa što Zlatan nije na terenu samo da igra, on je tu jer želi da pobedi. On je pobednik.
Ibrahimović je postigao do sada deset golova na isto toliko prvenstvenih utakmica u dresu Pari Sen Žermena, a prošle nedelje zapanjio je svet neverovatnim pogotkom na prijateljskoj utakmici između Švedske i Engleske (4:2).
On je na tom meču bio četvorostruki strelac, ali će poslednji gol ući u anale jer je protivničkog golmana savladao majstorski, akrobatskim „makazicama” sa oko 20 metara.
Ironija je da taj prelepi gol neće biti u izboru za nagradu „Ferenc Puškaš”, pošto je lista od deset kandidata zaključena pre utakmice u Stokholmu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vijera: Ibrahimović je jedan od najboljih na svetu

Izvor: Blic, 24.Nov.2012, 13:17

Bivši francuski reprezentativac Patrik Vijera ocenio je da je napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović trenutno jedan od najboljih fudbalera sveta, a da je možda i najveće pojačanje u francuskom fudbalu ikada...Stasiti reprezentativac Švedske stigao je na "Park prinčeva" u letnjem prelaznom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.