Vijeira se vratio u Beograd

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeira se vratio u Beograd

Portugalac je tokom prethodne nedelje boravio u rodnom Portugalu i nakon što se uspešno oporavio od povrede, vratio se u klub.

Foto: MN Press

Portugalac se posle kratkog boravka u rodnom Portugalu, vratio u "radni" Beograd.

Najbolji strelac Crvene zvezde Ugo Vijeira se zbog povrede članka, koju je zadobio u ranoj fazi 151. "večitog derbija", oporavljao u svojoj zemlji, a nakon što je sanirao povredu vratio se u Srbiju.

Miodrag Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u prethodim nedeljama imao dosta problema sa povredama svojih fudbalera, na pozicijama napadača su ga menjali Predrag Sikimić i Petar Orlandić, a kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba - on se već pridružio saigračima i odradio prvi trening posle povrede.

Zvezda već u utorak (3. maj) igra meč sa Voždovcem, ali je pitanje da li će iz stručnog štaba crveno-belih odmah dati "zeleno svetlo" strelcu 20 golova ili će sačekati još neko vreme.

Na svom Instagram profilu je ranije podelio kako je tekao oporavak.

recovery ✌️

A video posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Apr 24, 2016 at 11:17am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.