Vignjević: Najbolja partija od kada sam ja u Vojvodini

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vignjević: Najbolja partija od kada sam ja u Vojvodini

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je da su njegovi igrači protiv OFK Beograda odigrali najbolju partiju od kada je on u klubu i dodao je da je zadovoljan pobedom od 1:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.
(FOTO: O. Ademovski)
Ovo je danas najbolja partija mojih igrača od kada sam ja u Vojvodini. To sam i očekivao uz ovakav ambijent, kvalitet i želju…Protivnik je bio odličan, imali smo mnogo šansi, ali nisam zadovoljan rezultatom. Ne čak ni realizacijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << jer je golman OFK–a Milan Lukač odbranio neke nemoguće situacije – rekao je Vignjević za televiziju Arena sport posle meča.
Trener Lala je kazao da je zadovoljan pobedom bez primljenog gola.
Nadam se da će fudbaleri nastaviti i u sledećim utakmicama. Dali smo samo jedan gol, ali je to dobra prednost, nadali smo se bilo kakvoj bez primljenog gola. Znam da OFK Beograd može mnogo bolje nego danas – rekao je Vignjević.
Vojvodini je poništen gol Branislava Trajkovića zbog ofsajda.
Moj utisak je da Trajković nije bio u ofsajdu jer je došao iz drugog plana, ali to nije bio moj ugao, to je bio sudijin ugao i ja verujem u njegovu procenu – rekao je Vignjević.
OFK nije imala nijednu šansu danas, ali trener beogradskog tima Zoran Milinković nije bio nezadovoljan.
Rezultat je aktivan i hoću da verujem da će OFK Beograd za mesec i po dana biti mnogo bolji tim. Momci su opterećeni prethodnim porazima. Danas su izgarali na terenu, a Lukač nas je držao u rezultatu. Utakmica je bila teška, ali je rezultat vrlo aktivan – rekao je Milinković.
OFK Beogradu je ovo treći poraz od početka prolećnog dela sezone.
Činjenica je da smo u neprijatnoj seriji, ali verujem u ono što smo radili i da ćemo doći u željenu formu – rekao je Milinković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vignjević: Slaba nagrada! Milinković: Bićemo bolji

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013

Trener Novosađana Nebojša Vignjević je kraj susreta na „Karađorđu” dočekao sa podeljenim osećanjima:. - Najbolja partija od kad sam u Vojvodini. Nisam, ipak, zadovoljan rezultatom. Teško smo probijali odličnog protivnika, ali smo stvorili puno šansi, međutim, Lukač je bio sjajan u nekoliko...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.