Vignjević: Golom smo nokautirali OFK Beograd

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vignjević: Golom smo nokautirali OFK Beograd

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević smatra da je gol njegove ekipe za 1:1 protiv OFK Beograda na Karaburmi presudio u revanš meču polufinala Kupa Srbije.

Vojvodina se plasirala u šesto finale najmasovnijeg domaćeg takmičenja i ima novu priliku da osvoji prvi trofej Kupa.

"Igrače ne delim na mlade i stare, već na kvalitetne i manje kvalitetne. Raduje me što ukazano poverenje pravdaju iz meča u meč. Znali smo da imaju kvalitet veći nego prikazan u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečevima, prepustili smo im inicijativu, ali su oni bili nokautirani našim golom", naglasio je Vignjević i dodao da su morali da iskoriste šanse u prvom delu.

"Jedini problem je što smo neke šanse olako propustili u prvom poluvremenu, neko sećanje na golmana Lukača ulilo je strahopoštovanje mojim igračima. Katai je morao da postigne gol iz one prilike. Znali smo da ćemo dati bar jedan gol sa napadačkom trojkom, a iako oni nisu to učinili, opet smo uspeli u tome", rekao je Vignjević.

Voša će u finalu Kupa 8. maja igrati sa Javorom ili Jagodinom, a Ivanjičani imaju 1:0 iz prvog polufinala.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vignjević: Najvažnije da smo prošli

Izvor: B92, 17.Apr.2013

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u finale Kupa Srbije, što trener Novosađana Nebojša Vignjević ističe kao najvažniju stvar posle revanša sa OFK Beogradom...Meč na Karaburmi završen je 1:1, pa se Vojvodina minimalnom pobedom iz Novog Sada plasirala u svoje četvrto od sedam finala Kupa Srbije..."Znali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.