Vieira na Instagramu ostavio poruku navijačima Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jul.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vieira na Instagramu ostavio poruku navijačima Zvezde!

Hugo Vieira je posle meča sa Valetom objasnio u kameru Telegrafa sve o malobrojnim zvižducima koje je dobio na Marakani, a vrlo brzo je stigla i poruka za navijače putem društvenih mreža.

Portugalac se oglasio na svom Instagram nalogu.

- Hvala vam za podršku, to me čini jačim - napisao je Ugo koji je i ovde dobio komentare podrške.

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Jul 21, 2016 at 9:21am PDT

Zanimljivo, Ugo je navodno izazvao pometnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svojim statusom nešto ranije, pošto je, opet kažemo navodno, ostavio komentar koji je pogrešno protumačen.

Pisalo je '' Hvala za podršku! Nikad vas neću zaboraviti'', što su navijači Zvezde protumačili kao odlazak Portugalca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vijeira uzburkao zvezdašku javnost porukom na Instagramu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016

Slučajno ili ne, saznaćemo do kraja prelaznog roka...Napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira na svom Instagramu je oko 18.30 okačio fotografiju uz ''oproštajnu'' poruku koja je ubrzo ''prerađena''...Naime, Portugalac je verovatno koristeći google translate greškom napisao ''Hvala za podršku! Nikad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.