Izvor: Blic, 24.Apr.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić propušta i duel protiv Čelsija

Reprezentativac Srbije Nemanja Vidić zbog stomačnog virusa gotovo sigurno neće moći da igra za Mančester Junajted ni u najvažnojoj utakmici sezone u Premijer ligi u subotu protiv Čelsija.

Štoper "crvenih đavola" preventivno je bio hospitalizovan u Barseloni zbog dijareje i stanje mu je sada stabilozovano, ali zbog potpune iscrpljenosti gotovo da nema šansi da u subotu istrči na Stamford Bridž.

"Momak 36 sati ništa nije jeo. Tek danas su mu dali tanjir supe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i iluzorno je razmišljati o njegovom igranju u subotu. U stvari, mislim da je to potpuno isključeno. Jasno je da se radi o stomačnom problemu, ali lekari još nisu saopštili o kakvoj se infekciji radi", rekao je Ferguson.

Vidić se juče, za vreme jutarnjeg treninga pred utakmicu, požalio na jak bol u stomaku i lekari Mančester Junajteda odlučilio su da ga za svaki slučaj odvedu u bolnicu.

"U tom trenutku to je bilo najbolje i najsigurnije rešenje. Sinoć posle utakmice pušten je iz bolnice i vratio se sa ekipom u Mančester. I dalje je pod nadzorom naših lekara i verujem da će sve biti u redu bar za revanš protiv Barselone", rekao je Ferguson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.