Vidić mobiliše đavole

Izvor: RTS, 23.Avg.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić mobiliše "đavole"

Noćna mora za svakog denafzivca je da odbrana ekipe popusti u poslednjim trenucima utakmice. Upravo to se dogodilo ekipi Mančester junajteda koju su minuti delili od pobede u duelu sa Fulamom. Posle izgubljena dva boda Nemanja Vidić mobiliše ekipu za predstojeće mečeve u Premijer ligi.

Kada najveći rivali za osvajanje titule u jednom kolu postignu ukupno 12 golova, svaki po šest, a tvoj tim izgubi dva boda zbog primljenog gola u poslednjim minutima utakmice, onda je to veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zabrinjavajuće, pogotovo ako se svi takmiče u Premijer ligi u kojoj svaki izgubljeni bod na kraju može skupo da košta.

Ekipe Čelsija, Arsenala ponovo demolirale su svoje protivnike u drugom kolu Premijer lige, dok je Mančester junajted remizirao sa Fulamom u gostima.

Trener "đavola" i igrači doživeli su ovaj remi kao poraz, a izgubljena dva boda najteže su pala srpskom reprezentativcu Nemanji Vidiću, koji je pozvao igrače da zbiju redove za naredne mečeve.

"Ovaj remi nam je teško pao, jako smo razočarani krajnjim rezultatom, ali se nadam da smo izvukli neke pouke iz svega ovoga da nas se slične stvari ne bi ponovile", rekao je Vidić i dodao da njegova ekipa mora pre svega da popravi odbranu posle prekida.

On je dodao da je Mančester ranije zno loše da počne sezonu, ali da nikada nisu pali posle loših rezultata na startu.

"Pre dve godine smo igrali nerešeno sa Njukaslom na početku sezone, i neke druge sezone nismo otvarali najbolje, ali nismo dozvolili da posle toga potonemo. Ipak, teško je kada vam se ovako nešto desi. Mi smo iskusna ekipa i nismo smeli da dozvolimo Fulamu da postigne pogodak dva minuta pred kraj. Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači", naglasio je defanzivac "orlova".

Sa mišljenjem Vidića saglasan je i menadžer "đavola" Aleks Ferguson, koji je kritikovao igrače zbog glupog načina na koji su izgubili bodove na Krejven kotidžu.

Škotski stručnjak je osim glupo primljenog gola posebno zamerio promašen penal u finišu utakmice, kada je trećim golom utakmica mogla da bude rešena.

"Kada imaš priliku da penalom zapečatiš pobedu, onda moraš da je iskoristiš.Promašen penal je njima podigao moral, podigao njihovu publiku i na kraju su izjednačili. Na glup način smo izgubili bodove i od toga ne možemo pobeći", rekao je Ferguson.

U redovima "đavola" nije bilo najboljeg strelca ekipe Vejna Runija koji zbog stomačnog virusa nije ni putovao sa ekipom na ovo gostovanje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.