Vidić je igrač sa stavom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vidić je igrač sa stavom"

Valter Macari "zakopao" je Nemanju Vidića. Srećom, zbog katastrofalnih rezultata "nero-azura" dobio je otkaz, pa je na klupu seo Roberto Manćini. Preporodio je koliko-toliko srpskog asa, a ovaj mu se odužio sjajnom igrom i golom protiv Đenove.

- Vidić ima bolji stav. Pored toga, bolji je i fizički, ima veliko iskustvo i harizmu. Zadovoljni smo njegovim zalaganjem i uloženim trudom prošlog vikenda - rekao je Manćini italijanskim medijima.

Žustro je krenuo Inter >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u januarskom prelaznom roku. Šaćiri je stigao iz Bajerna, Podolski iz Arsenala, a u timu je već duže vreme Rodrigo Palasio.

- Šaćiri je trenirao cele nedelje, ali nije spreman da igra 90 minuta. Palasio je 100 odsto spreman. Doveli smo Šaćirija i Podlskog i to nam daje opcije koje ranije nismo imali -  dodao je Manćini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.