Vidić i Runi spremni za Barselonu

Izvor: B92, 26.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić i Runi spremni za Barselonu



Fudbaleri Mančester Junajteda Nemanja Vidić i Vejn Runi biće spremni za drugu utakmicu polufinala Lige šampiona sa Barselonom na Old Trafordu u utorak. Srpski reprezentativac, koji je propustio prvi meč sa španskim timom, proveo je samo prvih osam minuta na terenu na utakmici sa Čelsijem u subotu koji su 'crveni đavoli' izgubili sa 2:1. Vidić je dobio nezgodan udarac u glavu u duelu sa Didijeom Drogbom.

’’Drogba ga je kolenom udario u lice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – i nije dosuđen faul. Ima nekoliko kopči ispod usne i izgubio je jedan zub. Da smo ga sačekali, bio bi spreman za 10 ili 15 minuta, ali ne možete da priuštite toliko vremena sa deset igrača na terenu’’, rekao je menadže Mančester Junajteda Aleks Ferguson koji se takođe žalio na sudijske odluke.

Do kraja utakmice Mančester je igrao sa istim odbrambenim fudbalerima kao na Kamp Nou. Ves Braun je igrao sa Ferdinandom na mestu štopera.

’’Runi je dobio isti udarac kao i prethodne nedelje, kuk. Potrebno je vreme za takvu povredu jer kada dobijete udarac na to mesto veoma je bolno. Verujem da će biti spreman u utorak’’, rekao je Ferguson.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vidić i Runi spremni za Barsu?

Izvor: Blic, 27.Apr.2008, 13:37

„Vida je dobio od Drogbe koleno posred lica, a nije zaradio ni faul", ogorčen je ser Aleks Ferguson posle jučerašnjeg poraza od Čelzija i povreda dvojice važnih igrača, Vejna Runija i Nemanje Vidića. Ipak, fizioterapet Mančester junajteda Rob Svajr veruje da će obojica biti spremna za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.